Rijschool UtrechtBen je op zoek naar een goede rijschool in de regio Utrecht? Kies dan voor Rijschool Matse, dé voordelige en kwalitatief toch hoogstaande rijschool van Utrecht en omgeving. Bij rijschool Matse weet je zeker dat jouw rijopleiding de aandacht krijgt die het verdiend. Je lest bijvoorbeeld altijd met een vaste instructeur en in dezelfde auto. Door de stapsgewijze (Rijopleiding in Stappen) en persoonsgerichte aanpak krijg je bij Rijschool Matse Utrecht een rijopleiding die precies voor jou op maat is gesneden. Je wordt dus in je eigen tempo voorbereid op het rijexamen. Ook bij de voorbereiding van het theorie-examen helpen we je natuurlijk goed op weg.

Rijschool Utrecht – aanpak en kosten

Wanneer je kiest voor Rijschool Matse Utrecht dan begin je de rijopleiding met een proefles of intakeles. Voor deze eerste les hoef je niets te betalen. Tijdens deze les kan de rijinstructeur zich een beeld vormen van jouw rijvaardigheden en inzicht in het verkeer. Aan de hand van die informatie kunnen we bepalen hoeveel lessen je nodig gaat hebben en welke type rijopleiding het beste bij jouw past. Je hoeft bij Rijschool Matse Utrecht trouwens geen uitgebreide pakketten af te nemen met een verplicht aantal lessen. Bij ons kies je een voordelig instap pakket en vervolgens krijg je precies het aantal lessen dat je nodig hebt om het examen succesvol te kunnen afronden. De lessen worden trouwens per keer voordeliger. Bekijk hier onze bijzonder schappelijke tarieven.

Waarom Rijschool Matse Utrecht?

  • je krijgt gratis proefles
  • wij zijn aangesloten bij alle belangrijke branche- en vakorganisaties (BOVAG, SRB, VRB, BGF)
  • je kunt bij ons terecht voor een Rijopleiding in Stappen (hoog slagingspercentage)
  • je wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar de door jou aangegeven locatie
  • wij hanteren zeer scherpe tarieven (betalen in termijnen)
  • je lest met een vaste rijinstructeur, met veel ervaring en de juiste papieren
  • lesuren duren daadwerkelijk een uur
  • je kunt beginnen met rijles op je 16e

Lesgebied

Je kunt bij Rijschool Matse terecht voor rijlessen in Utrecht, De Bilt, Maarssen, Breukelen, Bunnik, Zeist, Hilversum, Laren en nog een groot aantal andere plaatsen in de provincie Utrecht.

Wil jij meer weten over de rijopleidingen van Rijschool Matse of wil je direct een GRATIS proefles boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Rijschool Matse krijgt een 4.7/5 op basis van 21 beoordelingen.