Rijschool De BiltBen je op zoek naar een goede en toch betaalbare rijschool in De Bilt? Kies voor Rijschool Matse, het adres voor een gedegen rijopleiding voor een zeer scherpe prijs in De Bilt en omstreken. Matse is een kleinschalige rijschool waar echt goed leren rijden en persoonlijke aandacht (je lest altijd met een vaste rijinstructeur) nog hoog in het vaandel staan. Bij ons vind je geen dure pakketten met een verplicht aantal lessen, maar krijg je een rijopleiding op maat. Je betaalt dus nooit voor lessen die je niet nodig hebt. Onze rijschool is aangesloten bij de belangrijkste vakorganisaties, zoals BOVAG en SRB. Dus als je snel je rijbewijs wilt halen, op de juiste manier wilt leren rijden en niet teveel wilt betalen, dan kies je voor Rijschool Matse in De Bilt.

Rijschool De Bilt – werkwijze

Elke autorijopleiding die je volgt bij Rijschool Matse in De Bilt begint met een GRATIS proefles. Naar aanleiding van deze eerste rijles kan de rijinstructeur een goede inschatting maken van je beginniveau (voertuigbeheersing, verkeersinzicht enzovoorts) en kan doordoor dus ook een behoorlijk accurate schatting maken van de hoeveel lessen die je ongeveer nodig gaat hebben om het rijbewijs te halen. Na de proefles wordt in overleg bepaald hoe jouw rijopleiding bij Rijschool Matse er verder uit komt te zien.

Kosten rijopleiding bij Rijschool Matse De Bilt

De kosten van de totale rijopleiding hangen van hoeveel lessen je nodig hebt om uiteindelijk het rijexamen succesvol af te kunnen leggen. Rijschool Matse in De Bilt hanteert in ieder geval zeer scherpe tarieven en de lessen worden per keer goedkoper. We werken dus niet met uitgebreide pakketten waaraan je in één keer een hoop geld kwijt bent, maar je kunt de kosten van je rijopleiding spreiden. Bekijk hier een overzicht van onze tarieven en alle mogelijkheden.

Lesgebied

Ook als je niet in De Bilt woont, kun je rijles volgen bij Rijschool Matsen. Je kunt ons onder andere tegenkomen in Zeist, Bunnik, Hilversum, Soest, Vleuten, Bilthoven en Baarn. Zie je jouw woonplaats er niet tussen staan, maar woon je wel in de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over onze rijschool of wil je direct een gratis proefles boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rijschool Matse krijgt een 4.7/5 op basis van 21 beoordelingen.