Rijles de BiltWil je beginnen met rijles en woon je in De Bilt of omgeving? Dan zit je goed bij Rijschool Matse, de professionele rijschool waar rijlessen nog betaalbaar zijn. Wij geloven in een eerlijke en persoonsgerichte aanpak, want elk persoon is immers anders. Daarom hoef je bij Rijschool Matse in De Bilt geen vast rijles pakket (met een vast aantal rijlessen) af te nemen, maar krijg je precies het aantal lessen dat je nodig hebt om echt goed voorbereid aan het rijexamen te starten. Onze rijlessen zijn trouwens bijzonder schappelijk geprijsd. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij alle nodige branche organisaties, zoals BOVAG en VRB.

Rijles De Bilt – methode

De eerste rijles die je krijgt bij Rijschool Matse in De Bilt is een GRATIS proefles. Tijdens deze les kun je uitgebreid kennis maken met je (vaste) instructeur, leer je de auto kennen door een stukje te rijden en krijg je informatie over onze lesmethodes en kosten van de verder te volgen rijlessen. Deze eerste rijles is verder geheel vrijblijvend. Een proefles geeft daarnaast een goede indicatie van jouw instapniveau. Daardoor kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om het rijbewijs te kunnen halen.  Tevens kan worden ingeschat of je bijvoorbeeld geschikt bent om de rijopleiding versneld af te ronden. Wij zijn RIS gecertificeerd, dus ook voor een Rijopleiding in Stappen zit goed bij Rijschool Matse.

Rijles – leeftijd

Door de 2toDrive methode is het tegenwoordig mogelijk om te beginnen met rijles als je 16,5 jaar bent. Het theoriecertificaat kun je halen nadat je 16 bent  geworden. Vanaf je zeventiende verjaardag kun je een praktijkexamen aanvragen. Tot je achttiende mag je dan rijden onder begeleiding van een door jouw gekozen coach.

Waar geeft Rijschool Matse rijles?

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor rijles in De Bilt, maar ook daarbuiten kom je de leswagens van Rijschool Matse regelmatig tegen: Utrecht, Bilthoven, Eemnes, Soest, De Meern, houten en andere plaatsen in de regio Utrecht/Hilversum.

Wil je meer informatie over rijles bij Rijschool Matse of wil je direct een gratis proefles aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Rijschool Matse krijgt een 4.7/5 op basis van 21 beoordelingen.