Faalangst rijles De Bilt en UtrechtWil je graag je rijbewijs halen, maar zit die vervelende faalangst je in de weg? Je bent zeker niet de enige, want zo’n tien procent van de examenkandidaten heeft er in meer of mindere mate last van. Kies voor faalangst rijles door Rijschool Matse uit de regio De Bilt en Utrecht. Daar leer je op een ontspannen manier rijden en word je op de juiste manier voorbereid op het rijexamen, zodat ook jij over aanzienbare tijd als zelfstandig bestuurder de weg op kunt. Bij Rijschool Matse, vooral werkzaam in de regio Utrecht en De Bilt, krijg je rijles van een instructeur die is getraind in- en veel ervaring heeft met het geven van autorijles aan mensen met faalangst. We gaan op een geduldige en persoonsgerichte manier aan de slag om zowel de auto als de zenuwen onder controle te krijgen.

Faalangst rijles in De Bilt en Utrecht – aanpak

Net als bij een ‘reguliere’ rijopleiding volg je gewoon de rijlessen en word je opgeleid tot een volwaardig bestuurder die zich zelfstandig kan handhaven in het verkeer. De rijopleiding is stapsgewijs opgebouwd, zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent en wat je nog moet leren. Tijdens een proefles legt de rijinstructeur het graag aan je uit. Een proefles is bij Rijschool Matse Utrecht / De Bilt trouwens geheel gratis en vrijblijvend.

Faalangst examen

Het faalangst examen is op geen enkele manier makkelijker dan het normale rijexamen, maar er zijn wel een aantal verschillen. Wanneer je faalangst rijles hebt gevolgd, dan krijg je een examen dat langer duurt. De examinator is speciaal getraind om om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst.  Ook kun je tijdens het examen een time out aanvragen (als je fysiek last krijgt door je angsten).

Wil je meer informatie ontvangen over faalangst rijles door Rijschool Matse of wil je direct een GRATIS proefles aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rijschool Matse krijgt een 4.7/5 op basis van 21 beoordelingen.